Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

Table of Contents

Opprett profil

Registrer konto

Gå til https://www.extendago.com/no/kasselosning/sign-up-for-wallmob/ og legg inn informasjon i alle feltene i skjemaet.

...

Velg Submit. Du får en bekreftelse på siden at skjemaet er sendt inn, og en e-post med informasjon som hjelper deg å komme i gang. Les begge.

Logg inn i backoffice

Bruk linken fra e-posten eller gå direkte hit: https://wbo-etail.wallmob.com/.

...

Merk at du etter å ha logget inn kan endre språk nede i venstre hjørne i backoffice. Teksten på bildene i denne veiledningen vil i så fall ikke stemme helt.

Legg til betalingsinformasjon

Den første måneden med Wallmob er gratis. For å sikre at abonnementet er aktivt også etter den første måneden er det lurt å legge inn betalingskort i løsningen. Gjør dette i menyvalget SETTINGS>ACCOUNT.

...

Dersom du ønsker å få tilsendt faktura i stedet for å bli trukket på kort må du kontakte din leverandør, eller oss i ExtendaGO direkte.

Legg til varer

Legg inn dine produkter

Legg til produkter ved å bruke menyen INVENTORY->PRODUCTS.

...

Gjenta dette for alle dine varer.

Kassepunktet

Last ned Wallmob POS fra App Store på din iPad

Åpne og log inn i Wallmob POS på din iPad

Logg inn ved å benytte samme informasjon som i backoffice.

Velg riktig butikk/kasse

Du bør nå finne kun et valg i listen. Velg deretter PROCEED.

...

POS applikasjonen vil deretter laste ned relevant butikk- og produktinformasjon.

Velg riktig kasse (Point Of Sale)

Du bør nå finne kun et valg i listen. Velg deretter PROCEED.

...

En advarsel vil bli vist. Les den. Den første gangen du logger inn på en POS vil den ikke være relevant.Velg deretter PROCEED.

Velg kasserer

Velg bruker Shop Owner deretter LOG IN. Merk at pin kode ikke er påkrevd i standardoppsettet, men kan selvfølgelig legges til.

Legg inn opptalt beløp

Hvis det finnes vekslepenger bør beløpet legges inn.

...

Du er nå klar til å gjennomføre ditt første salg! Salgsvinduet vises nedenfor.

Salg

Velg produkt(er)

Trykk på bildet av varen for å legge den til på bongen for salg. Dersom varen ikke er lagt inn med bilde vil det vises en grå firkant med tekst. Gjenta for å legge til flere enn en vare.

Betaling

Velg TENDER for å gå over til betlaingsvinduet. Velg så CASH.

...

Velg TENDER igjen for å gjennomføre kontantbetaling. En side med bekreftelse vil vises der du kan legge inn mailadressen til kunden dersom det er ønskelig å sende den på mail.Velg CLEAR PAYMENT for å starte et nytt salg.

Tilleggsinformasjon

Andre betalingsmetoder

Det er mulig å legge til mange forskjellige betalingsmetoder som betalingsterminaler, gavekort, kuponger, mobilbetaling osv. Mer informasjon om dette finnes på våre nettsider www.extendago.co og i brukerdokumentasjonen. Kobling med betlalingsterminaler er beskrevet her: How to connect payment terminals (engelsk)

Tilleggsutstyr

Annet utstyr kan kobles til Wallmob for å optimalisere salgsprosessen både for butikk og kunde. Eksempler på dette er kvitteringsskrivere, varescannere og betalingsterminaler. Mer informasjon om dette finnes på våre nettsider www.extendago.co og i brukerdokumentasjonen.

Backoffice

Backoffice er tilgjengelig fra 'overalt' via en nettleser. Et viktig verktøy for driften av både butikker og butikkjeder.

...